3 4
одбери пресметај резервирај потврди

Bryan Ferry 09.09.2018

Македонска Филхармонија

недела, 09 септември 2018, 20: 00 часот

Избери:

Изберете зона

Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
15 9 MKD 6,150.00
16 9 MKD 6,150.00
17 9 MKD 6,150.00
18 9 MKD 6,150.00
19 8 MKD 6,150.00
21 9 MKD 6,150.00
22 9 MKD 6,150.00
23 9 MKD 6,150.00
24 9 MKD 6,150.00
25 9 MKD 6,150.00
26 11 MKD 6,150.00

Мапа на салата

Општи информации

Новиот објект располага со две сали, голема сала со капацитет 1.000 места и мала, повеќенаменска сала со капацитет од 310 места од кои 168 се фиксни седишта, 110 се телескопски и 32 се мобилни седишта.
Големата сала располага со најсовремени сценско технолошки системи што објектот го позиционираат во врвот на објектите од овој тип. Материјалите кои се употребени во големата сала и архитектонската пластика овозможуваат врвна акустика.

Developed by Nextsense