Последни новости

Сите новости


ГОЛЕМ КОНЦЕРТ НА ВЛАДО ЈАНЕВСКИ ВО ОХРИД

АВГ 05, 2018АНТИЧКИ ТЕАТАР

Големо задоволство ни е да ви објавиме дека легендарниот Владо Јаневски после пауза од скоро 10 години, ќе одржи голем концерт во живо во Охрид и тоа на веројатно наједкватната локација за неговиот тип на музика, Антички театар, на 05-ти август.

повеќе

ГОЛЕМ OPEN AIR КОНЦЕРТ НА КАРОЛИНА И ВО БИТОЛА!

АВГ 10, 2018ХЕРАКЛЕЈА

Задоволство ни е да ви најавиме дека Каролина ова лето се враќа во родната Битола, со концерт во најубавата битолска локација, античкиот театар Хераклеја Линкестис, на 10-ти август.

повеќе

КАРОЛИНА ВО ЖИВО НА ВИСТИНСКОТО МЕСТО ВО ОХРИД!

АВГ 11, 2018АНТИЧКИ ТЕАТАР

После успешно распродадената пролетна турнеја во повеќе концертни сали низ градовите во Македонија, Каролина и нејзиниот бенд доаѓаат во Охрид со двочасовен open air концерт и тоа на 11-ти август, на најубавиот простор во нашиот туристички бисер, Антички театар.

повеќе

Developed by Nextsense