13547037-f09b-481c-9ab0-a93b01570ca4СКОПСКИОТ КОНЦЕРТ НА 2 CELLOS СО НОВ ДАТУМ, 19 ОКТОМВРИВИП Арена<p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">Почитувани, </span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">Ве информираме дека скопскиот концерт на една од моментално најголемите светски музички атракции 2 </span><span style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif;">CELLOS</span><span lang="MK" style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">, наместо на првичниот закажан датум 6-ти октомври, ќе се одржи на 19- ти октомври, на истата локација- ВИП Арена.</span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">Причината за промената на датумот е од логистички тип, а поради концертот на </span><span lang="sr-Latn-BA" style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: #181A;">Texas </span><span lang="MK" style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">на 28 септември и закажаниот референдум на 30 септември, ние со задоволство ја прифативме оваа понуда концертот да биде подоцна во октомври, од првичниот датум. </span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">Истовремено, со оваа објава, должни сме да ви ја пренесеме и следнава информација, од официјалниот тикет мастер за овој концерт Купи Карти За Се:</span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">&bdquo;Поради падот на серверот кој е во Америка, ККЗС ги има изгубено нумерациите на досегашните продадени билети за трибини, па така сите што досега имаат купено карти, ќе имаат можност до 3-ти септември да си ги заменат на продажните места од каде што ги купиле билетите и ќе ги добијат истите седишта за новиот датум, 19-ти октомври. </span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">Во периодот од денот на оваа објава до 3ти септември, нема да се врши продажба на билети за концертот на </span><span style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif;">2 CELLOS</span><span lang="MK" style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;"> за ТРИБИНИ, за истите да можат да се заменат за нови, додека билетите од категориите ПАРТЕР и ФАН ПИТ остануваат во слободна продажба. Од 3ти септември, сите слободни билети за ТРИБИНИ ќе бидат пуштени во продажба.</span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">ВАЖНО: Повеќе од половина од капацитетот на ВИП Арената, до денот на оваа објава е РАСПРОДАДЕН!!!</span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">&nbsp;</span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">Авалон Продукција</span></p>2018-08-13T20:52:5647falsefalsea1bc9db0-8161-4070-8d2e-a8b800b2d717СлајдерПочетнаskopskiot-koncert-na-2-cellos-so-nov-datum-19-oktomvriea4a808d-0e7a-4944-9848-d688b620b84cПочетна9f5f8d26-8e02-46d7-8fd3-a93b015816b113547037-f09b-481c-9ab0-a93b01570ca4СКОПСКИОТ КОНЦЕРТ НА 2 CELLOS СО НОВ ДАТУМ, 19 ОКТОМВРИarticleImage.img/2018/04/18/2cellos_foto.jpgtruefalsearticleImage.img/2018/04/18/2cellos_foto.jpg-1WBSuperAdminMKОКТ 19, 2018 СКОПЈЕ0falsefalsefalse0001-01-01T00:00:008e4b04de-ca81-4fe7-a31f-a8c5010d0432BRYAN FERRYМАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА<p style="margin: 4.5pt 0in; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;"><span style="font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-bidi-font-family: Helvetica; color: #1d2129;">Драги пријатели,&nbsp;</span></p> <p style="margin: 4.5pt 0in; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;"><span style="font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-bidi-font-family: Helvetica; color: #1d2129;"><br /> Со задоволство ве информираме дека човекот наречен King of the cool- BRYAN FERRY доаѓа во Скопје да испорача уште една незаборавна вечер со неговиот харизматично шармантен настап, исполнет со сите негови хитови и хитовите на Roxy Music (Avalon, Slave To Love, Don't Stop The Dance, Jealous guy..), како и песните од последниот негов албум "Avonmore", придружуван од 12 неверојатни музичари на сцена.</span></p> <p style="margin: 0in 0in 0.0001pt; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;"><span style="font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-bidi-font-family: Helvetica; color: #1d2129;">Се разбира дека доаѓањето на човекот кој е виновен за името на Авалон Продукција, во годината кога славиме 25 години од постоењето, на 9ти септември, ден по Денот на независноста на Македонија во салата на Македонска филхармонија е чиста случајност... за тие кои веруваат во чуда!&nbsp;</span></p> <p style="margin: 4.5pt 0in; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;"><span style="font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-bidi-font-family: Helvetica; color: #1d2129;">Bryan Ferry e секако еден од највлијателните и најиновативни артисти на светот на сите времиња и ова ќе биде можеби последна можност да се види во живо во Македонија!</span></p> <p style="margin: 4.5pt 0in; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;"><span style="font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-bidi-font-family: Helvetica; color: #1d2129;">Влезниците за овој досега најексклузивен музички настан во историјата на Р. Македонија ќе бидат пуштени во продажба од 20ти април, по цена од 6.150 денари и истите ќе може да ги набавите преку новиот тикет сервис&nbsp;<a href="https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.avalon.com.mk%2Ftickets&amp;h=ATNxwjUDdLgAB2KW_wdzaP2vrDlmMyJQ7g_l6_PGslfJUj7hTAdWlL3CMS_hzXe5LnVCzNcnCe_o02S-uN0Bn9h15e6h6I5Iaj1mwxr9lP4LYdVN-aTenUAkP8fHskFmZiA" target="_blank"><span style="color: #365899;">www.avalon.mk</span></a>, онлајн, како и на билетарата на Македонската филхармонија.</span></p> <p style="margin: 4.5pt 0in; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;"><span style="font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-bidi-font-family: Helvetica; color: #1d2129;">Се разбира дека и во периодот до 20ти април ќе можете да вршите резервации на следниве телефонски броеви: 070260350 и 078365245 (секој работен ден, од 10 до 16 часот, освен сабота и недела).</span></p> <p style="margin: 4.5pt 0in; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;"><span style="font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-bidi-font-family: Helvetica; color: #1d2129;">ВАЖНО: Се одржува само еден концерт и во продажба ќе бидат пуштени само 700 ВЛЕЗНИЦИ!</span></p> <p style="margin: 4.5pt 0in; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;"><span style="font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-bidi-font-family: Helvetica; color: #1d2129;">&nbsp;</span></p> <p>&nbsp;</p> <p style="margin: 4.5pt 0in; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;"><span style="font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-bidi-font-family: Helvetica; color: #1d2129;">Одиме понатаму,<br /> Авалон Продукција</span></p>2018-08-13T20:44:43605falsefalsea1bc9db0-8161-4070-8d2e-a8b800b2d717СлајдерПочетнаbryan-ferry-vo-makedonska-filharmonijaea4a808d-0e7a-4944-9848-d688b620b84cПочетна63fb7280-7abd-4fe8-9276-a8c50112f90f8e4b04de-ca81-4fe7-a31f-a8c5010d0432BRYAN FERRYarticleImage.img/2018/04/17/Bryan_Ferry_3_by_Matthew_Becker.jpgtruefalsearticleImage.img/2018/04/17/Bryan_Ferry_3_by_Matthew_Becker.jpg-1WBSuperAdminMKСЕП 09 , 2018 Скопје0falsetruefalse0001-01-01T00:00:004082d4ff-fd34-4b02-922e-a9130159d823ГОЛЕМ КОНЦЕРТ НА ВЛАДО ЈАНЕВСКИ ВО ОХРИДГолемо задоволство ни е да ви објавиме дека легендарниот Владо Јаневски после пауза од скоро 10 години, ќе одржи голем концерт во живо во Охрид и тоа на веројатно наједкватната локација за неговиот тип на музика, Антички театар, на 05-ти август.<p class="MsoNormal">&nbsp;</p> <p class="MsoNormal">&nbsp;</p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">Концертот е по повод 25 години од соло кариерата на Владо Јаневски која започна со песната &bdquo;Црно Тиквешко&ldquo;, а после која следеа навистина безброј хитови што придонесоа Владо да биде во моментов најголемата машка музичка ѕвезда во Македонија.&nbsp;</span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">Влезниците се во продажба онлајн преку www.</span><span style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif;">avalon.mk</span><span lang="MK" style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">,</span> <span lang="MK" style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">продажната мрежа на Купи Карти За Се низ цела Македонија и Југотон, по следниве цени:</span></p> <p class="MsoNormal">&nbsp;</p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">500 ден ПАРТЕР</span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">800 ден ТРИБИНИ</span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">&nbsp;</span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">Одиме понатаму,</span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">Авалон Продукција</span></p>2018-07-04T21:00:001445falsefalsegolem-ilindenski-koncert-na-vlado-janevski-vo-ohridb822fde7-04c1-4183-ab35-3606aeeeaa3cНовости7f52a236-234d-4a16-a3dc-a913015a2ca64082d4ff-fd34-4b02-922e-a9130159d823ГОЛЕМ КОНЦЕРТ НА ВЛАДО ЈАНЕВСКИ ВО ОХРИДarticleImage.img/2018/05/14/vlado-J.jpgtruefalsearticleImage.img/2018/05/14/vlado-J.jpg-1WBSuperAdminMKАВГ 05, 2018 АНТИЧКИ ТЕАТАР0falsefalsefalse0001-01-01T00:00:000111f38b-2bd9-4f87-8e12-a91201514be8ГОЛЕМ OPEN AIR КОНЦЕРТ НА КАРОЛИНА И ВО БИТОЛА!Задоволство ни е да ви најавиме дека Каролина ова лето се враќа во родната Битола, со концерт во најубавата битолска локација, античкиот театар Хераклеја Линкестис, на 10-ти август.<p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">На концертот кој ќе трае два часа, Каролина и нејзиниот бенд ќе настапат со песните од новиот албум &bdquo;Извор&ldquo;, како и оние од историскиот проект &bdquo;Македонско девојче&ldquo;.</span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">Влезнците ќе бидат пуштени во продажба од утре во 09 часот онлајн преку </span><span style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif;">Avalon.mk, </span><span lang="MK" style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">продажната мрежа на Купи Карти За Се низ цела Македонија и Југотон, по цена од 400 денари (ненумерирани седишта).</span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">Исто така, сакаме да ве потсетиме дека утре почнува продажбата и за концертот на Каролина во Охрид, кој ќе се одржи на Античкиот театар на 11-ти август.</span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">Цените на влезниците се следни:</span></p> <p class="MsoNormal"><span style="font-family: Verdana, sans-serif;"><span style="font-size: 16px;">SILVER SEATS- 500 денари</span></span></p> <p class="MsoNormal"><span style="font-family: Verdana, sans-serif;"><span style="font-size: 16px;">GOLDEN SEATS- 800 денари</span></span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">&nbsp;</span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">Авалон Продукција</span></p>2018-07-03T20:34:00631falsefalsegolem-open-air-koncert-na-karolina-i-vo-bitolab822fde7-04c1-4183-ab35-3606aeeeaa3cНовости957f9dcc-f6ac-4553-8be9-a9120151d5120111f38b-2bd9-4f87-8e12-a91201514be8ГОЛЕМ OPEN AIR КОНЦЕРТ НА КАРОЛИНА И ВО БИТОЛА!articleImage.img/2018/07/03/SRP_3426a.jpgtruefalsearticleImage.img/2018/07/03/SRP_3426a.jpg-1WBSuperAdminMKАВГ 10, 2018 ХЕРАКЛЕЈА0falsefalsefalse0001-01-01T00:00:006c5e1cb7-13a0-426f-9579-a911015a0f44КАРОЛИНА ВО ЖИВО НА ВИСТИНСКОТО МЕСТО ВО ОХРИД!После успешно распродадената пролетна турнеја во повеќе концертни сали низ градовите во Македонија, Каролина и нејзиниот бенд доаѓаат во Охрид со двочасовен open air концерт и тоа на 11-ти август, на најубавиот простор во нашиот туристички бисер, Антички театар.<p>На концертот ќе прозвучат сите песни од албумот &bdquo;Извор&ldquo;, како и најубавите песни од историскиот проект &bdquo;Македонско девојче&ldquo;.</p> <p>Билетите ќе бидат пуштени во продажба од оваа среда (04-ти јули) во 09 часот, онлајн преку&nbsp;Avalon.mk, продажната мрежа на Купи Карти За Се низ цела Македонија и во Југотон по следниве цени:</p> <p>&nbsp;</p> <p>SILVER SEATS &ndash; 500&nbsp;денари</p> <p>GOLDEN SEATS &ndash;&nbsp;800 денари</p> <p>&nbsp;</p> <p>Продажни места во Охрид на ККЗС: ТА Вис пој, ТА Атлантис, Топ Тобако, Топ маркет Ориент, Топ тобако 2 и ЗЗ Топ мјузик шоп.</p> <p>Каролина после неколку години, повторно на&nbsp;open air&nbsp;концерт во Антички театар!</p> <p>&nbsp;</p> <p>Одиме понатаму,</p> <p>Авалон Продукција</p>2018-07-03T12:58:00953falsefalsekarolina-vo-zivo-na-vistinskoto-mesto-vo-ohridb822fde7-04c1-4183-ab35-3606aeeeaa3cНовостиeb7da1cd-f9e7-4edd-acb6-a911015b3ad76c5e1cb7-13a0-426f-9579-a911015a0f44КАРОЛИНА ВО ЖИВО НА ВИСТИНСКОТО МЕСТО ВО ОХРИД!articleImage.img/2018/07/02/stefanrajhl.com__6_.jpgtruefalsearticleImage.img/2018/07/02/stefanrajhl.com__6_.jpg-1WBSuperAdminMKАВГ 11, 2018 АНТИЧКИ ТЕАТАР0falsefalsefalse0001-01-01T00:00:0000edc19d-a888-40a6-bde8-a8ee0141f107НА ZUCCHERO ПО ПОЧЕТНА ЦЕНА ОД 1500 ДЕНАРИ!Свесни дека предизвикавме огромен интерес за концертот на ZUCCHERO во Охрид кој ќе се одржи на 25-ти јули на Античкиот театар, со задоволство ве информираме дека конечно ги прецизиравме сите детали околу влезниците за овој голем музички настан кој веруваме дека ќе го одбележи летото во овој туристички центар.<p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">Влезниците ќе бидат пуштени во продажба од оваа среда, 30-ти мај, преку </span><span style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif;">avalon.mk</span><span lang="MK" style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">, продажната мрежа на Купи Карти За Се низ цела Македонија и во Југотон, по следниве цени и категории:</span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">&nbsp;</span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="sr-Latn-BA" style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: #181A;">SILVER SEATS </span><span style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif;">&ndash; 1500 </span><span lang="MK" style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">денари</span></p> <p class="MsoNormal"><span style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif;">GOLDEN SEATS - <span style="mso-spacerun: yes;">&nbsp;</span></span><span lang="MK" style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">1990 денари </span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">ВИП (СТОЕЊЕ пред бина) &ndash; 3000 денари (само 300 билети ќе бидат во продажба)</span></p> <p class="MsoNormal"><span style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif;">ZUCCHERO</span><span lang="MK" style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;"> кој важи една од најголемите италијански ѕвезди и сигурно еден од најдобрите европски вокали,</span> <span lang="MK" style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">доаѓа за прв пат во Македонија со своето </span><span style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif;">best of </span><span lang="MK" style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">шоу.</span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">Концертот на </span><span style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif;">ZUCCHERO</span><span lang="MK" style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">,</span> <span lang="MK" style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">покрај нашите традиционални спонзори за оваа година, помогнат со покровителство на општина Охрид, како и сите останати проекти што ќе ги работиме таму оваа година. </span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="font-size: 12.0pt; line-height: 107%; font-family: 'Verdana',sans-serif; mso-ansi-language: MK;">Авалон Продукција</span></p>2018-07-02T14:29:001831falsefalsena-zucchero-po-pocetna-cena-od-1500-denarib822fde7-04c1-4183-ab35-3606aeeeaa3cНовостиc7b4fd9d-9e1d-401d-b5ae-a8ee0142f12000edc19d-a888-40a6-bde8-a8ee0141f107НА ZUCCHERO ПО ПОЧЕТНА ЦЕНА ОД 1500 ДЕНАРИ!articleImage.img/2018/05/28/zucchero.jpgtruefalsearticleImage.img/2018/05/28/zucchero.jpg-1WBSuperAdminMK25 ЈУЛ, 2018 АНТИЧКИ ТЕАТАР- ОХРИД0falsefalsefalse0001-01-01T00:00:001831ab78-8ee8-43cb-8320-a8ed011f219bНА „50 YEARS OF JETHRO TULL“ ВО СКОПЈЕ, СО ПОЧЕТНА ЦЕНА ОД 1000 ДЕНАРИ!После минатонеделното отворање на концертите во Софија и во Белград, со задоволство ве информираме дека конечно ги прецизиравме сите детали околу продажбата на влезниците за овој голем културен и музички настан, концертот на JETHRO TULL во Скопје.<p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="mso-ansi-language: MK;">Билетите ќе бидат пуштени во продажба во вторник, 29-ти мај, во 9 часот наутро, онлајн на </span>avalon.mk, преку продажната мрежа на Купи Карти За Се низ цела Македонија и во Југотон, <span lang="MK" style="mso-ansi-language: MK;">по следниве цени и категории:</span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="mso-ansi-language: MK;">ПАРТЕР &ndash; 1000 денари</span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="mso-ansi-language: MK;">ФАН ПИТ &ndash; 1500 денари</span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="mso-ansi-language: MK;">ТРИБИНИ (седење) &ndash; 2000 денари</span></p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="mso-ansi-language: MK;">Овој култен британски рок бенд, кој има снимено 30 албуми досега, а ги има продадено во над 50 милиони примероци, конечно доаѓа и во Скопје, во рамките на турнејата &bdquo;</span>50 years of Jethro Tull<span lang="MK" style="mso-ansi-language: MK;">&ldquo;</span>.</p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="mso-ansi-language: MK;">Се гледаме на 16-ти октомври, во СРЦ Кале!</span></p> <p class="MsoNormal">&nbsp;</p> <p class="MsoNormal"><span lang="MK" style="mso-ansi-language: MK;">Авалон Продукција</span></p>2018-05-27T18:32:00609falsefalsena-50-years-of-jethro-tull-vo-skopje-so-pocetna-cena-od-1000-denariea4a808d-0e7a-4944-9848-d688b620b84cПочетна010c6978-5bde-4eda-887f-a8ed011f98151831ab78-8ee8-43cb-8320-a8ed011f219bНА „50 YEARS OF JETHRO TULL“ ВО СКОПЈЕ, СО ПОЧЕТНА ЦЕНА ОД 1000 ДЕНАРИ!articleImage.img/2018/05/27/Jethro_Tull.jpgtruefalsearticleImage.img/2018/05/27/Jethro_Tull.jpg-1WBSuperAdminMK16 ОКТ, 2018 СРЦ КАЛЕ0falsefalsefalse0001-01-01T00:00:002cb3b610-26ea-4c70-9cce-a8b1009b51e8TOTOВИП Арена С.Ц. Борис Трајковски - Скопје, 05-ти март 2018 година. Автор на фотографиите: Стефан Рајхл.2018-03-05T16:17:00532falsefalsetoto-vo-skopje60b633da-dad1-4673-80ea-d6ddfa06b9efГалеријаe136cf0b-3711-48b5-9064-a8c1010852692cb3b610-26ea-4c70-9cce-a8b1009b51e8TOTOarticleImage.img/2018/04/13/2_toto.jpgtruetruearticleImage.img/2018/04/13/2_toto.jpg-1WBSuperAdminMKМАР 05, 20180truefalsefalse0001-01-01T00:00:00

Developed by Nextsense