3 4
одбери пресметај резервирај потврди

STING 02.06.2019

Арена Филип II Македонски

недела, 02 јуни 2019, 20: 00 часот

Избери:

Изберете зона

Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
3 3 MKD 2,000.00
4 2 MKD 2,000.00
11 9 MKD 2,000.00
12 20 MKD 2,000.00
13 26 MKD 2,000.00
14 28 MKD 2,000.00
15 16 MKD 2,000.00
16 29 MKD 2,000.00
17 22 MKD 2,000.00
18 30 MKD 2,000.00
19 33 MKD 2,000.00
20 47 MKD 2,000.00
21 35 MKD 2,000.00
22 49 MKD 2,000.00
23 44 MKD 2,000.00
24 50 MKD 2,000.00
25 48 MKD 2,000.00
26 50 MKD 2,000.00
27 50 MKD 2,000.00
28 50 MKD 2,000.00
29 54 MKD 2,000.00
30 54 MKD 2,000.00
31 47 MKD 2,000.00
32 39 MKD 2,000.00
33 29 MKD 2,000.00
34 24 MKD 2,000.00
35 14 MKD 2,000.00
36 6 MKD 2,000.00

Мапа на салата

Општи информации

Национална арена „Филип II Македонски“ во Скопје — повеќенаменски стадион кој најчесто се користи за фудбалски натпревари. На него играат фудбалските клубови ФК Работнички и ФК Вардар, како и фудбалската репрезентација на Македонија. Неговиот моментален максимален капацитет изнесува 36.400. Владата на Република Македонија официјално го преименувала стадионот во февруари 2009 и со тоа сега името гласи Национална арена „Филип Втори“. Старото име на стадионот e „Градски стадион Скопје“, па поради тоа е познат и под прекарот „градски“.

Developed by Nextsense