3 4
одбери пресметај резервирај потврди

OHRID CALLING 2019 - БЛОК КАРТА

Касарна Oхрид

четврток, 01 август 2019, 19: 00 часот

Избери:

Изберете зона

Одбери број на билети кои сакаш да ги нарачаш
Цена на билетот:
MKD 3,990.00

Мапа на салата

Општи информации

Адреса: бул. Туристичка бб 6000 - Охрид, Македонија

Developed by Nextsense