3 4
одбери пресметај резервирај потврди

BOND 20.03.2020

Македонска Филхармонија

петок, 20 март 2020, 20: 00 часот

Избери:

Изберете зона

Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
4 3 MKD 3,000.00
5 1 MKD 3,000.00
7 5 MKD 3,000.00
8 5 MKD 3,000.00
11 1 MKD 2,000.00
12 1 MKD 2,000.00
18 1 MKD 2,000.00
19 1 MKD 2,000.00
21 1 MKD 2,000.00
22 1 MKD 2,000.00
26 2 MKD 2,000.00

Мапа на салата

Општи информации

Новиот објект располага со две сали, голема сала со капацитет 1.000 места и мала, повеќенаменска сала со капацитет од 310 места од кои 168 се фиксни седишта, 110 се телескопски и 32 се мобилни седишта.
Големата сала располага со најсовремени сценско технолошки системи што објектот го позиционираат во врвот на објектите од овој тип. Материјалите кои се употребени во големата сала и архитектонската пластика овозможуваат врвна акустика.

Developed by Nextsense