3 4
одбери пресметај резервирај потврди

PLACEBO 25.06.2020

АРМ Стадион

четврток, 25 јуни 2020, 21: 00 часот

Избери:

Изберете зона

Одбери број на билети кои сакаш да ги нарачаш
Цена на билетот:
MKD 1,500.00

Мапа на салата

Општи информации

Локација: Градски Парк Скопје, позади Телеком Арена Филип II Македонија

Developed by Nextsense