3 4
одбери пресметај резервирај потврди

WHITESNAKE - 12.07.2022

АРМ Стадион

вторник, 12 јули 2022, 21: 00 часот

Избери:

Изберете зона

Одбери број на билети кои сакаш да ги нарачаш
Цена на билетот:
MKD 2,000.00

Мапа на салата

Општи информации

Локација: Градски Парк Скопје, позади Телеком Арена Филип II Македонија

Developed by Nextsense