3 4
одбери пресметај резервирај потврди

TIËSTO - 16.06.2022

АРМ Стадион

четврток, 16 јуни 2022, 21: 00 часот


Во моментов нема продажба за овој настан

Мапа на салата

Општи информации

Локација: Градски Парк Скопје, позади Телеком Арена Филип II Македонија

Developed by Nextsense