3 4
одбери пресметај резервирај потврди

STEVE VAI - 26.04.2023

СРЦ Кале

среда, 26 април 2023, 21: 00 часот

Избери:

Изберете зона

Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
1 8 MKD 22,100.00
3 10 MKD 15,800.00
4 11 MKD 15,800.00

Мапа на салата

Општи информации

Спортско рекреативен центар Кале или само СРЦ Кале е мулти-функционална спортска сала во Македонија. Салата се наоѓа на левата страна на Вардар во близина на Националната Арена „Филип II Македонски“ во Скопје. Главно салата се користи за ракометни натпревари, но покрај ракометот во салата се одржуваат и други спортски настани како: бокс, борење, кошарка, одбојка, футсал како и музички концерти.

Developed by Nextsense