3 4
одбери пресметај резервирај потврди

CANDY DULFER - 08.04.2023

Македонска Филхармонија

сабота, 08 април 2023, 20: 00 часот

Избери:

Изберете зона

Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
4 1 MKD 4,000.00
5 7 MKD 4,000.00
6 5 MKD 4,000.00
9 1 MKD 3,000.00
10 2 MKD 3,000.00
11 5 MKD 3,000.00
12 7 MKD 3,000.00
13 7 MKD 3,000.00
14 9 MKD 3,000.00
15 9 MKD 3,000.00
16 9 MKD 3,000.00

Мапа на салата

Општи информации

Новиот објект располага со две сали, голема сала со капацитет 1.000 места и мала, повеќенаменска сала со капацитет од 310 места од кои 168 се фиксни седишта, 110 се телескопски и 32 се мобилни седишта.
Големата сала располага со најсовремени сценско технолошки системи што објектот го позиционираат во врвот на објектите од овој тип. Материјалите кои се употребени во големата сала и архитектонската пластика овозможуваат врвна акустика.

Developed by Nextsense