3 4
одбери пресметај резервирај потврди

ЖЕЉКО БЕБЕК - 18.04.2023

Македонска Филхармонија

вторник, 18 април 2023, 20: 00 часот

Избери:

Изберете зона

Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
3 1 MKD 1,500.00
4 1 MKD 1,500.00
5 1 MKD 1,500.00
6 1 MKD 1,500.00
10 6 MKD 1,500.00
11 5 MKD 1,500.00
12 7 MKD 1,500.00
13 6 MKD 1,500.00
14 9 MKD 1,500.00
15 9 MKD 1,500.00
16 9 MKD 1,500.00
17 5 MKD 1,500.00
24 1 MKD 1,200.00
26 9 MKD 1,200.00

Мапа на салата

Општи информации

Новиот објект располага со две сали, голема сала со капацитет 1.000 места и мала, повеќенаменска сала со капацитет од 310 места од кои 168 се фиксни седишта, 110 се телескопски и 32 се мобилни седишта.
Големата сала располага со најсовремени сценско технолошки системи што објектот го позиционираат во врвот на објектите од овој тип. Материјалите кои се употребени во големата сала и архитектонската пластика овозможуваат врвна акустика.

Developed by Nextsense