3 4
одбери пресметај резервирај потврди

ЖЕЉКО БЕБЕК - 19.04.2023

Македонска Филхармонија

среда, 19 април 2023, 20: 00 часот


Во моментов нема продажба за овој настан

Мапа на салата

Општи информации

Новиот објект располага со две сали, голема сала со капацитет 1.000 места и мала, повеќенаменска сала со капацитет од 310 места од кои 168 се фиксни седишта, 110 се телескопски и 32 се мобилни седишта.
Големата сала располага со најсовремени сценско технолошки системи што објектот го позиционираат во врвот на објектите од овој тип. Материјалите кои се употребени во големата сала и архитектонската пластика овозможуваат врвна акустика.

Developed by Nextsense