Новости

DEEPER UNDERGROUND FESTIVAL СЕ СЕЛИ ВО СКОПЈЕ

15 АВГ, 2020

А1 АРЕНА, OPEN AIR

повеќе

DEEPER UNDERGROUND FESTIVAL ВО ОХРИД!

14 АВГ, 2020

КАСАРНА

повеќе

БАЈАГА И ИНСТРУКТОРИ ВО СКОПЈЕ OPEN AIR!

13 СЕП, 2020

СТАДИОН НА АРМ

повеќе

И ЛЕГЕНДАРНИОТ ЖЕЉКО БЕБЕК ДОАЃА ВО ОХРИД!

21 АВГ, 2020

АНТИЧКИ ТЕАТАР - ОХРИД

повеќе

ХЕРОЈОТ НА НАШЕТО ВРЕМЕ ДАРКО РУНДЕК КОНЕЧНО ВО ОХРИД!

15 АВГ, 2020

АНТИЧКИ ТЕАТАР

повеќе

АМИРА МЕДУЊАНИН СО ЕКСКЛУЗИВЕН КОНЦЕРТ ВО ОХРИД!

09 АВГ, 2020

АНТИЧКИ ТЕАТАР

повеќе

OHRID CALLING СЕ ОДЛОЖУВА ЗА СЛЕДНАТА ГОДИНА!

30 ЈУЛ, 2021

КАСАРНА ОХРИД

повеќе

КВАРТЕТОТ БОНД ВО МАКЕДОНИЈА ДОАЃА ВО СЕПТЕМВРИ!

25 СЕП, 202

МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА

повеќе

КОНЦЕРТОТ НА ЕЛЕКТРИЧНИ ОРГАЗАМ ВО СКОПЈЕ СО НОВА ДАТА!

24 ЈУН, 2020

СТАДИОН НА АРМ

повеќе

PLACEBO НА СКОПЈЕ ГОРИ ФЕСТИВАЛ 20.20!

25 ЈУН, 2020АРМ СТАДИОН

АРМ СТАДИОН

повеќе

SKOPJE CALLING 2020 СО НОВ ДАТУМ!

12 СЕП, 202

АРМ СТАДИОН

повеќе

ЖЕЉКО БЕБЕК ВО ФИЛХАРМОНИЈА!

28 МАР, 2020

МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА

повеќе

СЛАВЕНИЧКИ КОНЦЕРТ НА ЕЛЕКТРИЧНИ ОРГАЗАМ ВО МКЦ!

26 МАР, 2020

МЛАДИНСКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТАР

повеќе

ЕКСКЛУЗИВЕН ГАЛА КОНЦЕРТ НА ГУДАЧКИОТ КВАРТЕТ BOND ВО СКОПЈЕ

20 МАР, 2020

МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА

повеќе

EКСКЛУЗИВЕН КОНЦЕРТ НА РАДЕ ШЕРБЕЏИЈА ВО СКОПЈЕ!

ФЕВ 25, 2020

МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА

повеќе

GRANDE MASSIMO SAVIĆ ДОАЃА ВО СКОПЈЕ СО „THE BEST OF“ ПРОГРАМА!

ФЕВ 3 , 4, 220

МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА

повеќе

BOŽO VREĆO ПРЕМИЕРНО ВО СКОПЈЕ!

ФЕВ 23, 2020

МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ

повеќе

ДВА ЕКСКЛУЗИВНИ КОНЦЕРТА НА ПЕТАР ГРАШО ВО СКОПЈЕ

ДЕК 13, 2019

МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА

повеќе

Developed by Nextsense