НАСТАНИ 2022


PLACEBO - 16.07.2022


СТАДИОН АРМ


КУПИ КАРТИНАСТАНИ 2021


SKOPJE SOUNDS GOOD - 29.10.2021


МКЦКУПИ КАРТИ       КУПИ КАРТИ - БЛОК  SKOPJE CALLING - 30.10.2021


МКЦ


КУПИ КАРТИ       КУПИ КАРТИ - БЛОК  

Последни новости

Сите новости


СУПЕР МОЌНИТЕ PLACEBO СЕПАК ДОАЃААТ ВО СКОПЈЕ!

16 ЈУЛ, 2022

СТАДИОН НА АРМ

повеќе

SKOPJE CALLING MK EDITION!

30 ОКТ, 2021

МЛАДИНСКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТАР

повеќе

SKOPJE SOUNDS GOOD СЕПАК ЌЕ СЕ ОДРЖИ

29 ОКТ, 2021

МЛАДИНСКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТАР

повеќе

Developed by Nextsense