Продажни места

СКОПЈЕ:
ЈУГОТОН
ГТЦ, Први кат

Тера Травел
Ул. Маледонија (Палата Македонија)
+389 2 3100-199


Литература - Сити Мол
+389 78 475 291


Литература - Т.Ц Буњаковец
+389 78 459 472


Литература - ГТЦ
+389 78 475 283


Литература - Веро
+389 78 459 273 


Литература - ул.Македонија
+389 78 264 754ТА Метфил
ул. Димо Хаџи Димов бр. 50
+389 70 574 181


ОХРИД:
Irish Pub "Dublin"
Кеј Македонија


Лале Турс
Партизанска бр. 8 
+389 46 260 233 


ТЕТОВО:
Гранд Тобако
Ул. 29-ти Ноември бр.102 лок 2
+389 70 525 025

ВЕЛЕС:
Унисон
Ул. Петре Алчев бр. 2


КУМАНОВО:
ТА Мерион Травел
Ул. Ленинова бр. 30
+389 31 419 146
+389 77 608 888


ПРИЛЕП:
Сити Тобако
Борка Талески бр. 19 


ТА Бран
ул.Пере Тошев - 75
+389 48 411-188
+389 71 906-407


ГЕВГЕЛИЈА:
ТА Путник
ул. 7 ми Ноември бр. 53


БИТОЛА:
Мезе бар Јагода


ТА Ариес
Далматинска 2 (Стара Чаршија)
+389 47 224 155
+389 72 228 155

Литература -  Битола
+389 78 475 293


КИЧЕВО:
Lounge Bar Bacardi


КОЧАНИ:
ТА Метфил
ул. Кеј на Револуцијата бр. 22
+389 70 574 181


ГОСТИВАР:


ЛуЛу Травел
+389 42 214 560


ПРИШТИНА:
Rave Travel
UÇK, H1 kati 2
+386 49 759 859

Developed by Nextsense